Csomagolás - RoadTrain

Keresés
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Csomagolás

Segítünk
Költözzön könnyen, egyszerűen, problémák nélkül! Igény esetén segítünk Önnek már a csomagolásban, tárgyai szállításra való előkészítésében is, hogy a lehető leggyorsabban és legkisebb fennakadás nélkül költözködjön. Értékeit az általunk használt kézi stretch fólia tökéletesen megóvja szállítás közben, mind a sérülésektől, mind a portól és egyéb szennyeződésektől.


Néhány jó tanács
  •  A bútorokat, szekrényeket teljesen ürítse ki, ha megoldható, akkor fiókjaikat és polcaikat is távolítsa el, ajtajukat ragassza le.
  • Apróbb, törékeny tárgyait (poharak, étkészletek, üvegtárgyak) dobozokba helyezve óvhatja meg leginkább. Csomagolja őket egyenként papírba, és így helyezze a dobozba, melyen jól láthatóan tüntesse fel, hogy "törékeny".
  • Műszaki berendezéseit légpárnás fóliába csomagolva védheti meg leginkább a sérülésektől.
  • A háztartásban található folyékony állagú termékek (tisztítószerek, ételek, italok) csomagolását mindig ellenőrizze le: győződjön meg arról, hogy nem szivárognak és csak ezt követően tegye dobozba őket.
  • A könnyebb ruhákat, függönyöket, takarókat, ágyneműket helyezze műanyag zsákokba, de ügyeljen arra, hogy a zsák erős anyagból készüljön, a szállítás során nehogy kiszakadjon.
  • A csomagolás során használt dobozok mérete lehetőleg legyen egyforma, mert ez jelentősen megkönnyíti a raktér kapacitásának minél jobb kihasználását. A dobozok alját minden esetben erősítse meg erős, széles ragasztószalaggal, így elkerülheti, hogy szállítás közben kinyíljanak.
  • A dobozokon, zsákokon mindig tüntesse fel, hogy melyik helyiség tárgyait tartalmazzák (konyha, nappali, fürdőszoba, stb.) mert így az új lakásba költözve sok időt takaríthat meg azzal, hogy nem kell mindent keresgetnie. Ha minden dobozon, zsákon rajta van a rendeltetési helye, akkor a rakodó személyzet is rögtön tudni fogja, hogy a lakás melyik részébe kell behordania.Cégünknek fontos a természetünk megóvása ezért környezetbarát-újrafelhasznált anyagokat használunk az ön értékeinek becsomagolásához.

 
 
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz